سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان وحدت ملل مسلمان و انگیزه عدالت خواهی در میان آنان را نقش اساسی در تحقق اهداف عالی جهان اسلام دانست و تاکید کرد: بهره برداری موثر از ظرفیت سازمان همکاری اسلامی موجب تقویت توانمندی مشترک برای مقابله با اسلام ستیزان و اسلام هراسان می شود.
نخستوزیر پاکستان سه شنبه شب در توییتی در واکنش به تعیین روز ۱۵ مارس به عنوان روز مقابله با اسلام هراسی از سوی سازمان ملل متحد، نوشت: صدای مشترک امت اسلامی علیه تشدید پدیده اسلام هراسی شنیده شد.
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد اعلام کرد:جمهوری اسلامی ایران حمایت کامل خود از ابتکارات سازمان همکاری اسلامی برای مبارزه با اسلام هراسی، به ویژه نامگذاری پانزدهم مارس به عنوان روز جهانی مقابله با اسلام هراسی توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد را اعلام می کند.
نخستوزیر کانادا با اعلام این که دولتش با جوامع اسلامی این کشور برای تعیین نماینده ویژه برای مبارزه با اسلامهراسی همکاری خواهد کرد، تأکید کرد که مقابله با اسلامهراسی بخش مهمی از استراتژی کانادا برای مبارزه با نژادپرستی است.
شورای روابط آمریکایی-اسلامی (CAIR)، بزرگترین سازمان حقوق مدنی و مدافع مسلمانان آمریکا، قصد دارد آخرین گزارش اسلامهراسی خود را منتشر کند که در آن ۳۵ مؤسسه و بنیاد بزرگ حامی اسلامهراسی شناسایی شدهاند.
روزنامه انگلیسی زبان «ایندیپندنت» در گزارشی در ارتباط یا چالشهای پیش روی زنان مسلمان در انگلستان، فقدان تعریف روشنی از اسلام هراسی را از عوامل موثر در این پدیده معرفی میکند.
شورای مسلمانان انگلیس، از استفاده رسانههای این کشور از "عبارات منفی و اسلامهراسانه" در اخبار خود درباره مسلمانان و اسلام انتقاد کرده و خواستار تهیه "گزارش مسئولانه" شد.